Currency:

Welkom in de gloednieuwe Okeshop met nachtkleding.

0 item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.


                                                                                         Klik hier om terug te gaan
 
 

Okeshop                                                       KvK:  13012676                                                      BTW:   NL0017.01.411.B.01


Privacyverklaring Okeshop

Via de webwinkel Okeshop worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. Okeshop acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd.

Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt. Okeshop is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel. Wij raden u aan deze zorgvuldig te lezen.

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 24 juni 2013.

 

Gebruik van persoonsgegevens

Door het gebruiken van onze dienst laat u bepaalde gegevens bij ons achter. Dat kunnen persoonsgegevens zijn. Wij bewaren en gebruiken uitsluitend de persoonsgegevens die rechtstreeks door u worden opgegeven of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt te verwerken. Hoewel u onze website ook als bedrijf kunt gebruiken, vallen bedrijfsgegevens niet onder de Wbp. Deze privacyverklaring is dan ook hoofdzakelijk bedoeld voor diegenen die de website als particulier of als werknemer gebruiken.

Wij gebruiken de volgende gegevens om bestellingen af te handelen:

- NAW gegevens

- Telefoonnummer

- Factuuradres

- Emailadres

- Betalingsgegevens

- Geslacht

- Geboortedatum

- Bijzondere Persoonsgegevens (bijvoorbeeld; ras, geloofsovertuiging etc.)

 

Cookies

Cookies zijn kleine tekstbestandjes die door uw browser worden opgeslagen op uw computer. Hierdoor hoeft u niet, bijvoorbeeld bij een bestelling, steeds opnieuw gegevens in te typen en wordt het maken van fouten voorkomen. Cookies kunnen bovendien herkenning betekenen bij een volgend bezoek. Door het verzamelen van informatie zijn wij in staat om onze service te verbeteren de website aan te passen aan de wensen van de bezoekers.

De meeste browsers kunt u zo instellen, dat cookies niet geaccepteerd worden of dat u op de hoogte gesteld wordt wanneer u een cookie ontvangt. In de toolbar van van de browser, onder ‘help’, vindt u instructies met betrekking tot het aanpassen van uw browser. Als u een site toch kunt bezoeken is het denkbaar, dat als cookies niet worden geaccepteerd bepaalde diensten of elementen van die site niet optimaal functioneren.

 

Contactformulier en nieuwsbrief

Wij bieden een nieuwsbrief waarmee wij geïnteresseerden willen informeren over onze producten en/of diensten. Uw e-mailadres wordt automatisch toegevoegd aan de lijst van abonnees. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee u zich kunt afmelden.

Als u een contactformulier op de website invult, of ons een e-mail stuurt, dan worden de gegevens die u ons toestuurt bewaard zolang als naar de aard van het formulier of de inhoud van uw e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan.

Wij verzamelen uw:

- NAW gegevens

- Telefoonnummer

- E-mailadres

- Geboortedatum

- Betalingsgegevens

- Bijzondere Persoonsgegevens (bijvoorbeeld; ras, geloofsovertuiging etc.)

Wij kunnen contact met u opnemen voor commerciële doeleinden:

- per post

- per mail

- via sociale media

Bij iedere communicatie langs deze weg wordt een afmeldmogelijkheid opgenomen.

 

Registreren

Bij bepaalde onderdelen van onze dienst moet u zich eerst registreren. Na registratie bewaren wij via de door u gekozen gebruikersnaam de door u opgegeven persoonsgegevens. Wij bewaren deze gegevens zodat u deze niet elke keer opnieuw hoeft in te vullen,zodat wij u kunnen contacteren in het kader van uitvoering van de overeenkomst, facturering en betaling en om een overzicht te geven van de producten en diensten die u bij ons heeft afgenomen.

Wij zullen de aan uw gebruikersnaam gekoppelde gegevens niet aan derden verstrekken, tenzij dat noodzakelijk is in het kader van de uitvoering van de overeenkomst die u met ons sluit of indien dit wettelijk verplicht is. In geval van een vermoeden van fraude of misbruik van onze website kunnen wij persoonsgegevens aan de bevoegde autoriteiten overhandigen.

Om u te kunnen registreren op onze website, vragen wij u de volgende gegevens:

- uw NAW gegevens

- uw telefoonnummer

- uw e-mailadres

- uw geboortedatum

- uw geslacht

 

Verstrekking aan derden

Uw gegevens worden uitdrukkelijk niet aan derden verstrekt.

Op onze site zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten uw persoonsgegevens.

 

Beveiliging

Wij nemen beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken. Wij houden statistieken bij op onze website, waarbij we ook individuele gegevens kunnen inzien. Wij doen dit echter alleen voor zover dat noodzakelijk is voor in deze verklaring genoemde doelen.

 

Websites van derden

Deze verklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met deze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

 

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze verklaring. Het verdient aanbeveling om deze verklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.

 

Inzage en wijzigen van uw gegevens

Voor vragen over ons privacybeleid of vragen omtrent inzage en wijzigingen in (of verwijdering van) uw persoonsgegevens kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

 

Over ons

Fijn dat u hier komt shoppen. Het gaat erom dat u optimaal tevreden bent. Wat betreft kwaliteit, snelheid en service.

Ik ben op Koppelstraat 50, in Roggel, de vierde generatie ondernemers op hetzelfde adres.         > Meer info, klik hier.

Veel koopplezier, Mathieu Raemaekers

contact

Is er iets onduidelijk of zijn er vragen?

Neem contact op.

  • Adres : Koppelstraat 50, 6088 ER Roggel
  • E-mail : info@okeshop.nl
  • Webform : contact ons
  • Telefoon : 0433020475